sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Aurinkoinen itsepalvelukirpputori SUN-kirppis Korsossa

kirppis_sun-4

Tänään päätimme kirjoittaa eräästä uudehkosta vakiopaikastamme.

SUNiin on helppo tulla sekä autolla, että junalla. Parkkipaikkoja on reilusti ja junalla tulijat kävelevät Korson asemalta n. 800 metriä. SUN sijaitsee Sokevan talossa hieman piilossa oikealla puolella rakennusta alueen portilta katsottuna. Bussiyhteyksiä emme ole huomanneet vieressä. Osoitteen ja aukiolot löydät blogimme Kirppislista Vantaa –osiosta.
Olemme käyneet SUN-kirppiksellä syksystä asti ja joka kerta on jotakin löytynyt, tänään mm. 24” Full HD LCD-näyttö 50 eurolla työpöydälle ja DVD-soitin 5 eurolla lastenhuoneeseen. SUNin hintataso on yleensä todella hyvä, myös sesonkituotteiden osalla. Esimerkkinä toissaviikolla ostimme kahdelle lapselle Kuomat 2e/pari ja laadukkaat välikausikengät 3 eurolla. Tuotteiden vaihtuvuus tuntuu olevan hyvä ja valikoima on monipuolinen. Retroleluja on yleensä runsaasti siinä missä nykyaikaisiakin leluja. Kodin elektroniikkaa löydyy maltillisin hinnoin. Uuden kiinakrääsän myyjiä ei ole onneksi näkynyt. Jonkin verran on myös käsitöiden myyjiä. Sokevalla on oma myyntipaikka käsitöille (kuva alla).
kirppis_sun-1


 

 

“Itse käsityöläisenä pidin Sokevan pöydästä. Tuotteet on tehty huolella ja viimeistelty hyvin. Hinnat ovat kohdillaan.” –Christa

 

 

 

 

 

 

kirppis_sun-2 230 myyntipaikkaa ja kahvio

Tilaa on runsaasti ottaen huomioon myyntipaikkojen määrän ja oheistoiminnan. Lastenrattaiden kanssa ei tule ongelmaa käytävillä. Paikat ovat puhtaat ja järjestyksessä. Kahviosta saa lämmintä ja kylmää juotavaa, peruspullat, vauvanruokaa, karkkia, jäätelöä ym. Kahviossa on otettu pienimmät huomioon; mikro ja kaksi syöttötuolia ovat asiakaskäytössä.
Myyntipaikat ovat kahdessa tasossa, vaaterekki niiden päällä ja takana taustaverkko. Rekki ei mielestämme ole kovin toimiva ratkaisu pöydän päällä; jos asettaa henkarille roikkumaan aikuisten vaatteita, ne peittävät ylemmän pöytätason tavarat ja tekee tavaroiden selaamisesta enemmän tai vähemmän rasittavaa. Onneksi jotkut myyjät ovat tajunneet tämän ja jättäneet rekin rauhaan. He ovat ripustaneet myytäviään kauniisti esille taustaverkkoon. Suurille myyntituotteille on varattu erillistä hintaa vastaan tilaa. Pöytävuokra on edullinen ja SUN ei peri provisiota myynneistä.

kirppis_sun-3SUN on perheystävällinen kirpputori

SUNin leikkipaikka on sijoitettu hyvin, lapset näkee aika ajoin itse kiertäessä. Kuten kuvasta näkyy, leluja on paljon ja TV lastenohjelmia varten. Lehtiä, kirjoja ja piirustustarvikkeita on hyvä valikoima. Leluja on kaikenikäisille lapsille. Aidassa saisi olla turvaportti pienimpiä varten. Asiakaskäyttöön on varattu kahdet lainarattaat.
SUNissa on joka kerta mukava käydä lastenkin kanssa. Myyjät ovat ystävällisiä, myös pienille asiakkaille. On monia paikkoja, joissa on kiva käydä – yksin. Onneksi tällaiset kirppikset ovat yleistymässä, jossa otetaan perheelliset huomioon. SUNiin kannattaa lähteä käymään hieman kauempaakin, jos siihen on mahdollisuus (niin mekin teemme).

Kommenttien jättäminen on toivottua, koski se sitten kirjoitustamme tai kokemuksiasi SUN-Kirppiksestä.
-Joonas & Christa

2 kommenttia:

  1. Kiitos kauniista sanoistanne ja tervetuloa taas uudelleen <3
    Terkuin Nina

    VastaaPoista
  2. Niin totta :) Siistein kirpputori missä oon käynyt ja hinta laatusuhde kohillaan.

    VastaaPoista