lauantai 7. joulukuuta 2013

Blogi kirpputoreista

Tervetuloa blogiimme!

Olemme nuori pariskunta ja meillä on kaksi lasta, 5 ja 3 vuotiaat. Kirppisharrastuksemme alkoi kokonaan uudenlaisella intohimolla vuoden 2012 alussa lastenvaatteiden ja tarvikkeiden metsästyksellä. Nälkä kasvoi syödessä ja nykyään pyrimme uudet hankinnat löytämään aina kirpputorilta tai nettimyyntipalstoilta, ennenkuin menemme kauppaan hakemaan uutta. Käymme kirppiksillä vähintään kerran viikossa, muuten iskee vieroitusoireet. :)
Maailma on täynnä hyvää tavaraa, jolle ei enää löydy käyttäjää. Miksi siis ostaa uutta, ellei ole pakko?

Kirjoituksissamme tulee näkymään sekä miehen, että naisen näkökulma (ei tarvitse lukea pelkästään vauvakirppiksistä tai työkaluvarastoista).

Kyllästyimme selaamaan huonosti ylläpidettyjä kirpputorihakemistoja, jotka eivät ole ajantasalla. Päätimme aloittaa tämän blogin, jossa tulemme julkaisemaan kirjoituksia ja kuvia kirpputoreista, joissa olemme käyneet.
Kirjoitamme niin hyvistä kuin huonoistakin kokemuksista rehellisesti, jotta niistä voisi olla hyötyä tuleville lukijoillemmekin. Sisällytämme aina juttuihin kirpputorin yhteystiedot, palvelut, kuvia, omat kokemuksemme arvostelumuotoisesti sekä mahdollisia omia löytöjämme.

Varmasti tulemme myös kirjoittamaan merkintöjä yleisesti kirppisaiheeseen ja kierrätykseen liittyen. Toivomme myös saavamme ehdotuksia aiheista, joista meidän halutaan kirjoittavan. (Katso "Lähetä meille vinkki!" -osio).
Suunnitelmissa on myös erilaisten ohjeiden tekeminen ostajille ja myyjille. Blogistamme tulee löytymään kattava lista pääkaupunkiseudun kirpputoreista yhteystietoineen ja linkkeineen sivuten myös esim. Kuopion ja lähialueiden kirppuja.

Jos sinulla on omia kokemuksia kirjoittamastamme aiheesta, jätä ihmeessä oma mielipiteesi. Siitä on suuri hyöty muille lukijoille.

Terveisin, Christa & Joonas

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti