torstai 2. tammikuuta 2014

Vuoden 2014 ensimmäinen kirppiskierros

Akseli

Tänään lähdettiin koko perhe kierrokselle pitkästä aikaa, onhan edellisestä kerrasta jo suunnilleen kaksi viikkoa! Ensimmäisenä päätettiin tsekata Mankkaan Akseli. Monet myyjät ovat tyhjentäneet pöytänsä jo ennen joulua, joten tiedossa oli, että kaikkilla kirpuilla on enemmän tai vähemmän tyhjää. Luotimme kuitenkin vilkkaan Akselin vetovoimaan, eikä oltu väärässä. Noin puoli tuntia ovien aukeamisesta oli jo tupa täynnä ihmisiä ostoskärryt ja Ikean kassit pullollaan myytävää tavaraa.
Ei ole hyvien tapojen mukaista mennä suoraan toisen kassille kärkkymään, joten kiersimme valmiit pöydät läpi ja päätimme jättää loput huomiseen. Ihan hyvä saalis silti, alla parhaat:

Hemtexin Taalainmaa Hevoset -verhot, 0,50€ / kpl

20kpl avaamattomia lankarullia, 3€

SUN-kirppis

Toisena oli vuorossa hyväksi havaittu SUN-kirppis, josta kirjoitimme edellisessä postauksessa. Pyhien tauon vuoksi SUNissakin oli melko tyhjää lukuunottamatta vakiopöytiä, joissa killuu suurinpiirtein samat kamat viikosta toiseen. Onneksi oli kuitenkin joitain ajoissa liikkeelle lähteneitä; yksi päivän parhaista löydöistä ostettiin nimittäin SUNista. Christa löysi Arabian Daisy -lautasen vuodelta 1967.

Arabia Daisy 12/67 leimalla, 8€

Kirppis Mäkitorppa

Paluumatkalla Vantaalta Espooseen pysähdyimme katsastamaan vasta-avatun Kirppis Mäkitorpan. Tyhjiä pöytiä sielläkin oli, kuten odotettua, mutta ei tavinnut tyhjin käsin lähteä sieltäkään :)
Lapset viihtyivät ip-kirppisten parhaassa leikkihuoneessa ja saimme itse kiertää rauhassa ja turista omistajan kanssa. Internet on saatu kytkettyä kiinteistöön ja korttimaksu on vihdoin mahdollista. Oleskelutila on saanut lehtikorin ja lukemistoa ja lasten leikkihuoneeseen oli hankittu paljon uusia tavaroita lasten riemuksi. Itselleni löysin hienon villakangastakin viidellä eurolla ja Christa osti parilla eurolla pitsitopin (jota minä kokeilin välittömästi kotiin päästyämme.)

Ankkurinappi

Viimeisenä käytiin läpi vielä Matinkylän Ankkurinappi (tai Christa kävi, mä jäin muksujen kanssa autoon.) Ei mitään erikoista, Christa löysi jotain käsityökamaa sieltä:

Sekalaista kangasta, yht. 4,5€

Suuri, hattulaatikon näköinen säilytysrasia, 3€


Vuoden 2014 livekirppiskautta odottaen, Joonas


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti